2007-03-11

Flyg och fläng

Vi ramlade precis innanför dörren efter en helt fantastiskt aktiv eftermiddag - men så känner vi oss också halvdöda. En och en halv timmes träning, sedan bussen till rea-Ikea för några tunga inköp. Vår operation "Rusta upp balkongen" kommer att ta sin början under nästa helg, och två knallröda stolar skrek till oss att de vill vara med. Det var dessutom viktigt att köpa några stora plastkärl, så att sopsorteringen kan komma igång på allvar. Igår gick vi ut med alla tomflaskor och -burkar, vilket gjorde köket och balkongen flera kvadratmeter större och gav oss inspiration för husliga förbättringar.


Toves monteringspose, en klädställning till hennes rum skulle plockas ihop. I bakgrunden syns från vänster till höger vår nya ångkokare (i vit påse, fick den av en trevlig tjej vid namn Freya), orkidén och en av de nya stolarna.

1 Comments:

At 02:14, Anonymous Anonym said...

Hej Lotta! Farmor och vi sitter o tittar på bloggen.Mamsen hade hoppats att hon kunde varit där och ass.balkong- utvecklingen,men ni klarar det nog själva.Skicka bilder på resultatet.Din fjuntiga farmor hälsar.

 

Skicka en kommentar

<< Home