2007-07-29

Lördagsaktiviteter

Igår var Tove och jag utslagna soffpotatisar hela dagen - fram till mörkrets inbrott. Då kröp vi ur vårt omsorgsfullt konstruerade puppa av eftermiddagsslapp (Midsomer Murders, bubbelte och mackor från Subber, som för övrigt är en Subway-kopia bättre än originalet, och svettigt göra-ingenting).

Efter att ha ratat bioplanerna blev det sen middag på Cosi Cosi. Att äta klockan nio, efter flera timmars siesta, passade på detta medelhavshak. Vi skippade dock tapasen och åt istället två utsökta pizzor. Med Nostra Azzuro till, såklart.


Den er god, den öl.

Jingwen mötte upp och efter ett tag drog vi vidare mot Roxy 99. Men först var vi tvungna att gå in i en klädbutik med lustig skylt:

The goods prevail in 2004 autumn and vinters. Fräsch slogan.


Deras disk i form av en jättehamburgare var också rätt så ball.


Framme på Roxy. Tove hittade även här något att dricka.


Jingwen i neonmotljus.


En dansbild som i högsta grad är arrangerad. Så här ser jag aldrig ut annars...


... och Tove brukar inte se ut så här heller. Men ibland måste man bjuda till.


Här ser ni en man och en myt. Han har närmast blivit en maskot på Roxy, och vi har sett honom varenda gång vi gått dit (det är inte särskilt sällan). Jag kallar honom Iprenmannen. Han är ca en och femtio lång, alltid klädd i färgglada kläder och vanligtvis bär han en liten pojkkeps på huvudet. Igår hade han dock pyntat sig med en rosa paljetthatt. Här utför han sin vanliga dans, med armarna svajandes upp och ner och ett lyckligt leende på läpparna. Det bör påpekas att detta sker utan påverkan av alkoholhaltiga drycker. När han gjorde entré på dansgolvet igår bildades det snabbt en ring av åskådare runt honom, som klappade och tjoade. Och han verkade gå hem hos damerna också.


Ryktet säger att Iprenmannen jobbar som taxichaufför om dagarna. Tänk att stiga in i en taxi och mötas av hans uppenbarelse... Det är en dröm som jag haft ett tag nu.

3 Comments:

At 23:35, Blogger Line said...

Jag ser fram emot att:
1. Äta på come buy och Subber
2. Träffa neonregnbågsIprenmannen
3. Dricka Nastro
4. Träffa smutsnos
5. Dricka mjölkte, men utan gele, mind you.
6. Umgås med er hallongrottor twentyfourseven.

 
At 13:01, Blogger Lotta said...

Och tänk, allt det kan fixas i en handvändning!

 
At 20:49, Blogger Line said...

Nu är det blott 2 månader kvar!

 

Skicka en kommentar

<< Home