2007-08-28

Uppiffning

Varför ska det vara så otroligt svårt att hålla ordning? Jag och Tove har en tendens att få hygienryck två gånger i månaden, då vi städar och gör jättefint hemma. Fyra vardagar senare ser det för jäkligt ut igen. Droppen i Toves stökighetsbägare rann över häromdagen och hon deklarerade att vi nu måste börja ett nytt liv. Jag höll med.

Den första fasen i detta nya liv har nu inletts.

Tove fixar till duschdraperiet....


...som inte bara är fräsigt rött utan som även hindrar att toagolvet blir plaskvått varenda gång man duschar. Voilá! Plötsligt kan vi ha en lika röd och lika fräsig badrumsmatta på golvet, utan att den måste bli möglig efter en vecka.


Den guldiga kitschmattan åkte in i garderoben och in kom istället en mörkröd rund matta (inte helt olik badrumsmattan, måste erkännas). De båda sofforna har härmed fått mer luft emellan sig och man ser lättare när skräp ramlar ner på golvet, eftersom det inte kamoufleras av medaljongmönstret i den gamla mattan.

Dessutom har vi optimerat ordningen i köket och våra garderober. Nu får vi se hur länge detta liv håller sig nytt, bara.

2 Comments:

At 01:08, Blogger Niklas U said...

Ni kanske kan använda Lindas mantra som upprepas varje gång vi gjort samma sak:
Nu KAN vi väl försöka ha det så här...
Det brukar hålla precis fyra dagar :)

 
At 01:13, Blogger Unknown said...

Extreme home makeover Taiwan edition?

 

Skicka en kommentar

<< Home